YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİMİZ

30.05.2024 43

HAVSA ATATÜRK ORTAOKULU

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EK OLARAK UYGULANACAK KIYAFETİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Kız ve Erkek öğrenci için yazlık ve kışlık olarak aşağıda özellikleri belirtilen kısa kollu penye, uzun kapşonlu hırka ,pantolon, olarak tasarlanmıştır.

1.Kısa kollu Penye

Likralı siyah penye olarak tasarlanmış olup Pamuklu kumaştan bisiklet yaka olacaktır. Penyenin kol uçlarında turuncu çıkıntı biye olacaktır. Sol göğüste okulun arması olacaktır. Arka tarafında okulun İsmi yazacak şekilde Turuncu oval puntoyla yazılacaktır.

2.Siyah pantolon

Siyah  renk, likralı pamuklu kanvas kumaştan düz kesim cepli pantolon, fermuar

kaliteli siyah düğmeli.

3.Kapşonlu Hırka

Siyah Zemin ve Sol göğüs nakış veya dtf baskıdan okul armalı ve şapkalı kol ribana ve etek ribana çift biye turuncu olacaktır. Kol dirsek kısmının tam tur olacak şekilde turuncu olacaktır.Arkada oval düz punto ile okulun ismi turuncu olarak yazılacaktır.

30-05-202430-05-202430-05-2024